Måndagmorgon (?)

Snart far vi, bara 1,5 timma kvar ungefär.
Taggar som fan. =) Synd bara att mina mjukisbyxor är borta, vill åka i dom =(

Ha det gott!

Söndagnatt

Jag blir verkligen less. Förra natten/morgonen sov jag 3 ½ timme, sen klev jag upp. Gjorde allt för att inte somna nåt på dagen eller för tidigt på kvällen. La mig 23.00, somnade. Vaknar såklart 01.30 & kan inte somna om. Vad är felet?! Jag har ont i huvudet som fan, ids inte ta någon tablett för det hjälper ändå aldrig. Åt helvete med sommarlov, känner jag nu.

Försökte spela TV-spel nyss för att fördriva tiden, men alla våra dosor är trasiga på nåt sätt, så man kan inte spela vilket spel som helst, och jag gillar bara ett av dom vi har. Sp det sket sig. Inget bra på TV heller, möjligtvis kan man se Paradise Hotel (från typ.. 2005?) som går i repris på kanal 400, men det avsnittet såg jag igår, så jag satsar mer på avsnittet om en timma, det har jag inte sett.

Nåt posetivt är iallafall att ipoden har börjat funka igen, måste bara ladda upp den ordentligt. Det känns rätt bra, då slipper jag lyssna på skivor i dvd - det skulle dra så mycket batterier. Snart far vi, 4 timmar kvar. Undrar vad jag ska göra så länge, nu har jag ju redan gjort mig "klar för dagen". Iallafall nästan, har inte ätit & borstat tänder. Tråkigt, tycker jag.

Undertiden vi är i Ulricehamn kommer vi ha en dator, yes. Så jag lär väl skriva där med. Nu ska jag se om det finns någon pratglad trevlig människa vaken.
Ha det gott.

Söndag

Gud vad less jag blir, farmors ipod är ju världens problempryl. Detta är andra gången den laggar! Jag måste hinna lägga in låtar och ladda den innan vi far, hoppas den ger sig.

Imorgonbitti bär det av till efterlängtade Ulricehamn, kommer säkert vara less redan i Umeå. Nog är det skönt att åka bil alltid, men inte hur långt som helst. Hoppas jag kan sova nåt, vilket jag tror. Brukar inte ha problem med det, kan sova på golvet om så skulle behövas - haha, det kan Anna Larsson intyga!

I natt blev det inte mycket sömn, somnade vid halv 9, klev upp 12 - 3 ½ timme alltså. Hoppas jag inte somnar mer idag, så jag får sova denna natt istället.

Näe, nu blev jag less på att skriva.
Ha det gott!

Lördagnatt/söndagmorgon

Har just sett filmen "sweet november", den var verkligen söt. Jag har velat se den länge, men det har aldrig blivit av, men nu gick den på TV så då passade jag på. Och nog var det värt det. Det var lite "a walk to remember"-stuk på den.


Att drömma om dig på nätterna är både det bästa och värsta som finns. I drömmen är det underbart, man får träffa dig igen, umgås & skratta. Men sedan när man vaknar är det verkligen tråkigt, hemskt på nåt vis. Vilket kanske är förståeligt, jag vill ju vara med dig på riktigt, inte bara i mina drömmar för att sedan vakna upp och inse att det inte var verklighet. Men det är nåt i mig som säger att du finns med mig, när det är så att jag drömmer om dig, då är du där. Det är verkligen du i drömmarna, inte bara nåt i mitt huvud, utan det är du.
Jag älskar dig, saknar dig & tänker på dig. Hur mycket som helst. Jag är glad för den tid jag fick med dig.
Vila i frid, Daniel. <3

Lördag

Det blev inte så att vi far imorgon, blir på måndag istället. Var nåt fel på bilen, så det blir till att åka här ifrån klockan 06.00, för att vara på Van Service klockan 7. Det innebär att jag måste vakna vid 05.00 för att inte behöva stressa, suck. Då kommer jag säkert inte ens ha hunnit somna.. Kanske lika bra det, då sover jag gott i bilen.

Nu ska jag laga mat med mor min, tacos. Gött som fan! =)
Måste bara tillägga att jag tycker att Linus Nylén förtjänar en rad i min blogg, han är så rackarns trevlig och fin på alla vis! Är glad att jag har honom. =)

Ha det gott!

Fredag

Idag har jag varit till stan en sväng, med mamma. Fast vi for bara på ÖB, ska spara pengar till shoppning i Ulricehamn istället - det var tydligen REA där! =) Snart bär det av, peppar som fan. Och nu har Patrik köpt en bärbär dator med internet, så jag kan fortfarande hålla kontakt med alla, inte bara via sms! Perfekt, haha.

Hade sönder farmors ipod idag, trodde jag.. Men nu funkar den - överlycklig! =)
Denna dag är som... perfekt, jag har bara varit glad + att jag vaknade tidig - HALV ELVA!! Bra start ;)
Kanske beror det på vädret? Har inte varit så här fint på länge faktiskt.

Håller just nu på att installera en cam, har haft den hos pappa ett par år. Vi får väl se hur det går på våran gamdator, haha! ;P

Ha det gott!

Torsdag

Jag hatar att packa, det blir antingen för lite eller för mycket. Jag kommer inte kunna shoppa nåt där om jag inte rensar ur väskan. =(

Ha det gott.

Onsdagnatt

Jag har inget annat att berätta än att frysta ägg smakar skit.

Ha det gott.

Onsdag

Snart kommer pappa hem med tapeterna, han ringde just och frågade hur mycket som behövdes. Spännande att se dem, han fick fria händer att välja (eftersom att jag nog inte har rummet lika länge som han bor här). Dessutom tror jag att pappa har rätt bra smak vad gäller inredning. =)

Idag har jag bara sovit, sovit och sovit. Vaknade "för dagen" klockan 15.30, hade dock varit uppe kanske en timma innan men somnat om. Blir väl till att vara vaken länge inatt då, antar jag. Kanske har jag någon kompis som vill hitta på nåt? Hoppas det.

Nu ska jag se om jag kan hitta på nåt roligare än att sitta vid datorn, kanske se en film? Jätteroligt..
Ha det gott.

Tisdagnatt

Det blev ingen tidig kväll ikväll heller, somnade ca. en timma sen ringde en kompis, efter det kunde jag inte somna om. Suck -.-

Just nu är det "Simple Plan - Untitled" på MTV, den låten ger mig obehagliga känslor, vill bara glömma allt från den tiden. Synd att det ska vara relaterat till den låten, för den är rätt skön tycker jag.

Imorgon ska jag nog tapetsera, om pappa har fixat tapeter. Egentligen skulle han ha gjort det tidigare men han har inte kunnat. Om han inte har gjort det imorgon så får jag väl fixa musik, batterier till kameran & datorn. Tar nog med mig den bärbara ner, inte för att jag har internet eller så, men musik och spel. Ifall jag skulle få tråkigt alltså. + Att man bara kan ladda ipoden via en dator. Haha, kom på nu att jag inte har någon resväska - hur ska det gå?! Hoppas jag kan låna någon av pappa. Annars blir det knepigt.

Nej, nu vet jag inte längre vad jag ska skriva.
Ha det gott.


Tisdagkväll

Det är otroligt, jag är trött! Inte bara lite trött heller, utan jättetrött! Hoppas jag kommer somna tidigt ikväll då, så jag hinner vända tillbaka dygnet. Egentligen har jag inget att skriva, utan skriver bara för att göra något. Funderar på att lägga mig i soffan och se om det är något sevärt på TV, om inte annat somnar jag väl. Har sovit på soffan nästan hela sommarlovet, det är riktigt chill - vaknar dock ett par gånger per natt/dag av att knät har "låst" sig eftersom att jag sover med benen på armstödet. Det är inte skönt, kan jag lova. Alltså när det har låst sig, annars är det fina fisken.

Nu ska jag ta och dra mig.
Ha det gott! 


Tisdag"morgon"

Jaha, då var man vaken igen. Somnade 09.00 och vaknade ungefär 14.15. Hur ska det gå när jag är i Ulricehamn? Måste vända tillbaka dygnet innan dess. Men hur då? Om någon ha nåt tips - berätta!!

Nu ska jag snart till pappa, se om han har fixat tapeter, om inte annat laddar jag väl ner dom där filmerna jag vill se.
Fast jag ska nog vänta här tills Linus hör av sig (om han nu gör det), så jag får träffa honom på hans födelsedag! Eller så får han komma dit, det är trots allt inte speciellt långt & han hittar säkerligen.

Näe, nu ska jag "göra mig klar för dagen".
Ha det gott!


Grattis!

Idag fyller världens bästa vän 15 år, Linus Johansson! Nu får han äntligen köra moppe lagligt, bara han fixar provet imorgon - vilket jag tror att han gör, han kan sin sak. Han man kört moppe i 400 mil (tror jag det var) bör man ju ha lite vett.

Just nu har jag suttit och skrivit ner en hel del filmer jag vill se, hittade några med Colin Farrell, har aldrig tänkt på att han är skådespelare - bara på att han är otroligt snygg. ;) Så nu blir det till att se några filmer med honom och se om han är en bra skådespelare eller inte, förhoppningsvis är han väl det. Men han verkar mest vara med i actionfilmer, jag är mer för komedier tror jag. Och en del drama. Den bästa film jag vet är nog "The notebook", eller "A walk to remember". Dom är så söta bäggetvå, och sorgliga. Gråter lika mycket varje gång jag ser dom.

Tur jag har min kära TV, utan den hade det varit rätt trist här inne. Har på MTV just nu, det är ju lite drag iallafall, bättre än att ha det helt tyst. =) Malin sover hos sin mamma i veckan tror jag, eftersom att hon jobbar. Hoppas jag hinner träffa henne innan jag far, men det tror jag nog. Malin är min låtsassyster, för er som inte visste det. Vi delar rum, hon, jag & Agnes. Malin är lika gammal som jag, vi har alltid gått i samma klass & nu har vi även sökt samma gymnasium - rätt tufft tycker jag. Agnes är 2 år yngre än oss, hon ska börja 8an. Superhärlig tjej, alltid på gott humör!
Jag är glad som har dom 2, bättre systrar finns nog inte.

Nattens humör: Glad
Nattens mående: Törstig
Nattens borde: Sova
Nattens frisyr: Ofixad, nyduschad
Nattens klädsel: Tunika och leggins
Nattens planer: Sova
Nattens vill ha: Vattenmelon
Nattens längtan: Ulricehamn
Nattens fundering: Ingen
Nattens beroende: Vatten/Te
Nattens tråkigaste: Vädret
Nattens tidning: UT, kanske?
Nattens låt: Paramore - Misery Business

Ha det gott.

Måndagkväll

Då har man börjat bli lite piggare, har mest bara sovit idag. Vaknade där vid 13.15, somnade igen 17.30 och vaknade ungefär 21.15. Lär väl bli en uppesittarnatt denna natt också. Men nu har jag pengar på min mobil + gratis sms, så det är bara att smsterra mig! Haha.

Tänkte att jag kanske skulle berätta lite om hur det är med piercingen nu, var ju ett tag sedan. Har haft den i drygt 3 veckor, så snart får jag byta till en mindre. Jag längtar verkligen, då blir det nog lättare att äta och prata. Inte för att jag finner det speciellt svårt nu längre, har börjat lära mig. Det gick ganska fort egentligen, kanske 5 dagar. Men jag vet inte hur lång tid det tar att vänja sig om tungan sväller upp, för det gjorde aldrig min. Antingen hade jag tur, eller så skötte jag väl hygienen bra? Drack mycket kallt/isvatten. Det är väl bara en grej som är lite jobbigt ibland. Kulorna som är på smycket brukar skruva upp sig, så de kan fara lös om man inte ser till att skruva dit dem. Och om man inte hinner det å vet jag inte vad som händer, man kanske äter upp dom? Haha. Nej men, man hör när dom är lösa, det klickar som. Och man känner det också, så det är ingen fara. =)
Sen har jag väl inte så mycket mer att berätta.
Slutsats; Det var värt det.

Ha det gott!

Söndagnatt, oj då.

HELVETET, örhänget jag satt och försökte tycka in i örat har fastnat i hålet! Det svider som satan.

Måste bara citera ett sportcitat jag läst någonstans.
"dom hade fem, men ville ha sex och det fick dom också, när Henke körde in den."

Ngt i den stilen var det iaf ^^ haha.

Söndagnatt, senare

Just nu sitter jag och lyssnar på musik, chattar & försöker trycka in ett läkörhänge (som är tjockare än vanliga) i mitt öra. Vad säger det? Jo, att jag har tråkigt. Kom nästan just hem från en kompis, när jag var på väg hem kändes det som att jag kunde gå flera mil utan att bli less. Det var så skönt ute! Fast tyvärr blev dom där milen väldigt korta, ungefär 100 meter sedan var jag framme vid moppen. ^^

Måste bara berätta att jag inte längre har graits sms & mitt kort är tomt, så om jag inte svarar på sms vet alla varför. Ring istället! ;P

Malin ligger och sover, skönt. Skulle också vilja sova, men jag kan inte ännu tror jag. Fast jag börjar faktiskt känna mig lite trötter, jippie. Kanske somnar tillslut då. Så jag inte hinner ägga sönder denna låt (A)



Ja, som ni ser är det Neverstore - Nanana, riktigt skön!
Ha det gott.

Söndagnatt

Jadu, idag har jag hängt med min far för det mesta. Började min dag med att fara till honom och chilla framför datorn, sedan städade jag lite på mitt blivande rum. Farmor kom in när jag dammsög som mest & sa att hon hade en melon hemma - klart jag for dit! ;) Efter att ha ätit upp ungefär halva melonbiten for jag tillbaka till pappa igen. Han sa att vi skulle till stan på K-rauta och köpa tapeter, men dom stängde klockan 17.00 och klockan var då 16.30. Det var alltså inte mycket tid vi hade, men vi chansade. Tyvärr hann vi inte, när vi var framme var klockan 17.02 & dom stängde precis - SURT. Så vi åkte till OBS och kollade där, men där fanns inte så många, inte heller snygga. Så det blev ingenting.

Pappa kom fram till att det var lika bra att vänta på Olga (pappas tjej) som slutade jobba klockan 20.30 innan vi for hem. Vi tog oss en tur till sjukan och hälsade på en av pappas kompisar ett tag, efter det for vi till Holmsund & hälsade på en annan av hans kompisar nån timma. Ganska tråkigt, tyckte jag.

När jag kom hem började jag dammtorkning på rummet, hittade en bok där mamma hade skrivit om när jag var liten. Läste litegranna och sedan skrev jag i den om vad som hänt de senaste åren. Kortfattat. ;p

Nej, nu kom Malin. Ska vara social med henne. Egentligen var jag inte på skrivhumör, men Sandra ville att jag skulle skriva, så jag gjorde det. Blir kanske mer senare inatt, lär väl inte somna i första taget. -.-
Ha det gott.


Lördagnatt/söndagmorgon

Jahap, nu kanske jag borde lägga mig & sova snart. Börjar känna mig lite småtrött... Blir nog ingen moppetur till Umeå imorgon, kändes nästan drygt + att bensinen kostar & jag måste spara pengar.

Snart far vi till Ulricehamn, bara 8 dagar kvar. =) Längtar jättemycket faktiskt. Trodde inte att jag skulle göra det, haha.

Det verkar bli fint väder idag, jippie! Solen lyser iallafall rätt bra. Hoppas det håller i sig, så man kan hitta på något utomhus också!

Nej, jag har ingenting vettigt att skriva. Ska nog ta och slänga mig i soffan för att se lite tv/sova.
Ha det gott.

Torsdagnatt

Nu är jag ganska uttråkad, om ingen rolig hör av sig snart så går jag och lägger mig. Trots att jag inte är trött. -.- Malin sover, Agnes är i Stenfors (?) och ingen annan verkar vara speciellt social heller. Eller jo, Sanna. Men jag vill hitta på något "face to face".

Imorgon är det midsommar, har ingen aning om vad jag ska göra. Blir till att äta middag hemma med vänner och familj, hoppas Natali kommer och joinar oss. =) Senare på kvällen blir det väl till att dra ut en sväng och se vad som händer i världen.

Snart är det bara en vecka kvar tills vi far, jag kanske borde fixa en packlista? 2 veckor hemifrån är ju trots allt ganska länge... Fast jag är kass på att ta med mig allt jag behöver, alltid ska det glömmas något. Istället brukar jag vara proffs på att ta med mig grejer jag inte behöver över huvudtaget, men tror att jag kommer använda.

Just nu sitter jag inne på lunarstorm, jag har blivit lite av en nörd känner jag. Men vafan ska man göra då? Där är det iallafall rätt socialt, trots att jag inte är seriös till 100. Egentligen består lunar till största del av fjortisar, om inte fjortisar - turkar. Ganska roligt. =)

Nu har jag inget vettigt att skriva längre, hehe.
Ha det gott.

Torsdagkväll

Ahapp, då vann Tyskland mot Portugal... 3-2, åt helvete.

Ha det gott.

Onsdagnatt, senare

Jaha, då har man hamnat här igen. Har ingenting att göra, kom just hem från en polare. Mina systrar ligger och sover förfullt (tror jag), fast Agnes vaknade när jag öppnade dörren in till vårat rum. Malin öppnade ögonen men sa ingenting. Vi är 3 stycken som delar på ett relativt stort rum, men jag kan lova att det finns stunder då det känns som pest och pina - trots att jag verkligen tycker mycket om dom. =)

Sitter inne på lunarstorm, har inte varit aktiv där på flera år! Trots det har jag kvar min gamla användare, rätt skoj faktiskt. Det finns väl några trevliga (dock desperata) personer där.

På tal om desperata personer, jag blir så less på folk som bara klagar på sitt liv. Vafan, det blir inte bättre av att klaga - gör något åt saken istället. Och sedan att klaga på att man inte har några vänner, när man egentligen har jättemånga - hur schysst är det mot sina "vänner"? *suck* jag förstår bara inte.

Snart är klockan 4, undrar om jag ska försöka sova då - näe. Jag orkar nog inte, kanske drar en bra film istället. "A walk to remember" skulle inte ha suttit helt fel om det inte vore för att jag såg den tidigare ikväll. Lika sorglig varje gång, fast jag tror nästan att jag finner den så sorglig för att den påminner en del om en kompis. Tjejen som det handlar om har cancer, det hade en av mina närmsta vänner också... Tror att det är därför filmen blir såpass rörande som den är.

På tal om cancer och Danne, jag saknar honom hur mycket som helst! Han var en jättefin kille på alla vis. Busig, rolig, glad och trevlig. Jag hoppas att han har det bra där han är nu, för någonstans är han. På en finare plats än jorden.

Nej, vet jag inte vad jag ska skriva riktigt. Tror jag ska se "dumpad", kanske.
Ha det gott.

Onsdagnatt

Tänk vad man kan ångra sig, trots att man har varit så säker på att man har gjort rätt.
Jag vet varken in eller ut, vad vill jag egentligen? *suck*
Skärpning, Sandra.

Ha det gott.

Onsdag, lite senare

Haha, igår när jag var hos Natali (är hemma nu) låg jag och läste en tidning på henne säng. En skvallertidning, typ "Bild" eller ngt i den stilen. Efter att ha läst den ett tag gjorde jag en rolig upptäckt! Även tidningar kan innehålla stavfel... =)


Onsdag

Just nu sitter jag hemma hos Natali, hon är i duschen och jag i hennes rum. När jag sitter här och kollar mig omkring, ser hennes alla saker och hör fåglarna kvittra känner jag verkligen för att ha ett eget rum. Inte för att fåglarna har något med det att göra, men jag kände att jag var tvungen att fylla ut meningen lite. ^^
Jag funderar på att höra med pappa om jag inte kan få bo hos honom på prov i sommar, se om det funkar och så... Jag hoppas det går bra, faktiskt. Har inte bott där på ett år snart, det känns lite tråkigt men samtidigt vant. Vill dock ha ett eget rum, kunna ställa allt som jag vill, spela musik halva natten om jag känner för det, och dra hem vilka kompisar som helst - när jag vill (utan att behöva gå ut)! Jag tror nästan att jag ska göra det. Måste dock tapetsera om först, men det kan ju inte vara nåt problem, tapeterna är redan nästan helt bortslipade. Far nog förbi idag och snackar med honom. =)

Sitter och lyssnar på "Mariah Carey - thank God I found you", den låten relaterar jag alltid till Linkan. För han betyder så mycket för mig, och Mariah sjunger om någon som betyder mycket för henne. Bara så att alla vet, tänkte jag! ;P

Nej, nu ska jag ta och kika runt lite på apberget (jag vet, nörd) & vänta på att Natali ska bli klar. Hon sa att hon skulle ta en snabbdusch - pyttsan ;)

Ha det gott.

Tisdagkväll

Nu är jag riktigt uttråkad, vad kan man göra såhär en kväll när nätet är nere så att man inte kan ringa sina vänner? Ingenting!
Agens sitter i soffan och ser på TV, gossipgirl tror jag det är. Jag såg ett tag men blev less. Bara så att alla vet.
På msn är det nästan ingen som är social, bara Karlsson - tur det =) Funderar på att gå ut, men det vill jag inte. Mycket mygg, det suger. I natt ska jag vara vaken länge tror jag, om det finns någon att vara vaken med. Vem vet? Fast iofs kanske det blir svårt att få tag på någon pga nätet -.- Jävla nät!

Nu är det 13 dagar kvar till vi far iväg till Ulricehamn, jag längtar faktiskt ganska mycket. Det var ett tag sedan jag var ifrån Vindeln nu. Hoppas bara att inte bilresan blir lika dryg (eller drygare) som den brukar ha varit, det är trots allt 100 mil... Får väl ladda upp med musik, gratis sms & någon film. Kommer nog inte ha tillgång till internet där nere, men spela roll. Så länge jag har mobilen kan jag hålla kontakten med vänner. Kanske får jag några nya där? Tveksamt. Det suger att inte Malin och Agnes kommer vara där samtidigt, veckan jag far hem kommer dom... =(

Det känns som att jag har en ganska tråkig blogg, faktiskt. Men det struntar jag i - jag får ju skriva av mig iaf =)
Nej, nu ska jag hitta på något annat, typ gå in på apberget och kolla runt - nörd. (a) Eller ringa någon rolig, om det går.

Ha det gott.

Tisdag"morgon"

Nu sitter jag här, halft nyvaken och trött... Har just ätit lite frukost, yoghurt (jordgubb) med flingor - gott!
Ska väl snart dra mig till duschen och piggna till litegranna, om det går. Låg vaken till halv 3 inatt (inte så länge egentligen) och spelade tetris. Började spela klockan 1, fick nytt rekord iaf. Eller egentligen inte, för jag har högre rekord men telefonen laggar sönder om man kör så länge - jag är en tetrisnörd. Eller... Jag var en tetrisnörd förut, nu äre "splash bomb" som gäller! Fast det är så drygt, Ekström har rekordet och jag slår det aldrig... Kan inte ens komma 2a, för det är Widlund. -.- Dessa pojkar! Haha.

Vad jag ska göra senare idag har jag ingen som helst aning om, kanske höra med Natali om hon inte vill komma till vindeln, eller så kanske jag kan fara till henne. =) Det är ju bara att dra en sväng med moppen, riktigt skoj faktiskt.

"Dagens"

Dagens humör: Glad
Dagens mående: Bra
Dagens borde: Gå ut
Dagens frisyr: Snart den vanliga, blåsta
Dagens klädsel: Leggins och tunika
Dagens planer: Inga, faktiskt
Dagens vill ha: Mer kläder
Dagens längtan: Ulricehamn
Dagens fundering: Ingen!
Dagens beroende: Ingen,än så länge
Dagens tråkigaste: Stökigt
Dagens tidning: UT, kanske?
Dagens låt: Enrique Iglesias - Push



Ha det gott.

Måndag, eftermiddag.

Just nu sitter jag här och gör ingenting, ska väl ut och hitta på något snart - bara jag får tag på någon som vill ut. ^^
Har provat alla klädern jag beställde, alla passade. Dock var dom lite stora - men det var tänkt, för då blir dom längre och man kan ha skärp till (tunikor). Bara så att alla vet, tänkte jag. Haha.

Jag känner mig nästan dum, fast ändå jävligt glad. Jag har drivit med en tjej idag, hon tror att hon är så rackarns cool och populär (vilket hon inte är). Jag skrev en söt lite kommentar till henne (inte i mitt namn) och hon blev riktigt glad, verkade det som. Hon skrev då ett inlägg om min kommentar... =)

Är det förresten någon som vet hur det gick för Portugal igår? På fotbollen alltså.
Jag känner mig rätt dum, för jag hejar på dom, men håller ingen koll. ^^ Blev lite halft ägd igår när jag skulle leka allmänbildad, jag sa ngt om att det var VM på TV, fick till svar "VM? Är det inte EM?".  Haha, lite skoj.

Nej, nu ska jag ut i det fina vädret (blev ett omslag efter oskan, yes!).
Ha det gott.

Måndag

Tråkigt väder idag också, suck. Det känns verkligen som sommarlov - not. ^^
Fick mitt paket med kläder idag, yes.

Dagens humör: Sur
Dagens mående: Pigg
Dagens borde: Tvätta håret
Dagens frisyr: Ofixad
Dagens klädsel: Jeans och tunika
Dagens planer: Myskväll, hoppas jag.
Dagens vill ha: Mer kläder
Dagens längtan: Ulricehamn
Dagens fundering: Ingen!
Dagens beroende: Msn, kanske
Dagens tråkigaste: Vädret
Dagens tidning: UT, kanske?
Dagens låt: Selena - dreaming of you

Söndag (?)

Känner att jag inte har någon koll på någonting alls längre, men. .visst är det söndag?

Dagens humör: Rätt glad
Dagens mående: Förvirrad
Dagens borde: Ringa Natta
Dagens frisyr: Den vanliga, blåsta
Dagens klädsel: CHILL, mjukisbyxor och nattlinne
Dagens planer: Ikväll!
Dagens vill ha: Vattenmelon
Dagens längtan: Ulricehamn
Dagens fundering: Varför?
Dagens beroende: Hehe..
Dagens tråkigaste: Vädret
Dagens tidning: UT, kanske?
Dagens låt: Papa Roach - Scars

Fredag

Stan imorgon med Agnes, det blir roligt. =)
Måste bara säga att jag tycker att denna låt är totalt värdelös, men samtidigt riktigt skön!




Dagens humör:
Skeptisk
Dagens mående: Sliten
Dagens borde: Gå ut och ta luft
Dagens frisyr: Den vanliga, blåsta
Dagens klädsel: Tunika
Dagens planer: Imorgon!
Dagens vill ha: Roligt
Dagens längtan: Ulricehamn
Dagens fundering: Varför?
Dagens beroende: Kaviar, typ!
Dagens tråkigaste: Dålig musik
Dagens tidning: UT, kanske?
Dagens låt: Sarina Paris - The single life (den ovan)

Torsdag

Dagens humör: Glad
Dagens mående: Trött
Dagens borde: Vakna till
Dagens frisyr: Orört /snart fixad
Dagens klädsel: Tunika
Dagens planer: ikväll!
Dagens vill ha: Kläder
Dagens längtan: Värmen
Dagens fundering: Kommer det göra ont för Isabell?
Dagens beroende: MATTIAS
Dagens tråkigaste: Att det är kallt ute
Dagens tidning: UT, kanske?
Dagens låt: Akon - look me in my eyes

Måndag

Jadu, då har vi haft brännbollsturnering på skolan, jag var helt säker på att våran klass skulle vinna - men nej, grattis till 8B. ;d  Vädret var verkligen dåligt, det var superkallt hela dagen *suck*. - Tur jag hade min brors vantar i mitt skåp (städade det och hittade dem), haha. Annars har väl dagen varit bra, faktiskt. =)

Dig försår jag mig inte riktigt på, vad vill du egentligen? Tänk på andra än bara dig själv, annars lär det bli jobbigt i slutändan. Jag har också känslor!

Känner mig inte så peppad på morgondagen, faktiskt.. Inte om det ska vara samma väder, kul att gå ut 9an i regn? Nej!

Ha det gott.

Söndag

Helgen har varit jätteskön. Rätt slapp, men ändå roligt. Vi har haft massa gäster hit och dit, som har firat min mor. Mycket gófika och smörgåstårta. Haha. Nu är jag rätt less, kan jag lova!

Igårkväll bestämde jag och Agnes oss för att sova ute på studsmattan - sagt och gjort. Nog tyckte mamma och dom att vi var dumma, men det var faktiskt roligt. Har dock ont i halsen nu, trots att jag hade halsduk... Men jag får väl skylla mig själv. ;p

Ikväll ska vi ha tjejkväll, fan vad skoj! Längtar efter Natali som tusan, vi har inte setts på mer än en vecka (hon har varit i spanien)!

Imorgon äre brännbollsturnering, vi vinner säkert, haha. =) Fast jag funderar på att ta ledigt, känns ovärt att kliva upp så tidigt för att göra ingenting en hel dag, utom då vi spelar. Sen på tisdag äre skolavslutning! Känns både bra och tråkigt, jag kommer sakna klassen och lärarna, eller nja, inte alla lärara men vissa. =)

Fredagkväll

Jaha, då har alla kära vänner kommit hem från utlandet. Har lyssnat på Malin, Anges och Isabell. Nu är det bara Natali kvar =) Jag har verkligen saknat dom jättemycket! Dom är underbara ♥

Jag är så glad att jag har hittat dig, du är verkligen superbra. Jag blir så lycklig när jag pratar med dig, helt otroligt. Längtar tills vi ses, hoppas det blir bra. =)

Torsdag

Idag är det sista skoldagen, eller nja, egentligen är det väl inte en skoldag - vi har fortfarande elevensval, och jag har fortfarande foto. Nu har jag gjort alla uppgifter! Tänkte ta och lägga in de bilder som jag har redigerat =)

Dag 1, "sommarbild".




Dag 2, "fånga en rörelse."




Dag 3, inget speciellt tema.
Bild 1, rätt omgjord i färgerna - kanske aningen för mycket såg jag nu.




Bild 2, en brygga. (inte heller ngt speciellt tema)




Ja, det var det. Känner mig rätt nöjd med bilderna, faktiskt. För egetnligen är jag ingen storredigerare/fotograf. Visst kan det vara skoj ibland, men om det blir så bra alla gånger kan ju diskusteras.
Nu funderar jag på att göra en mer oseriös bild, haha.
Ha det gott.

Onsdagkväll

Idag har verkligen varit en stekardag, har varit ute och solat flera timmar! Fast inte bara, efter middagen var jag med Sandra, vi gjode lite allt möjligt. =)
Imorgon kommer Malin och Agnes hem, längtar! Jag har verkligen saknat dom. Hoppas dom har haft det bra, fast ändå inte gjort så mycket... För då kommer dom att surra öronen av mig, eller ja, iallafall Agnes. Haha.

Åhå, nu ser det ljust ut igen, jag faller verkligen för honom. Han är så fruktansvärt charmig! Kan man tycka om någon man aldrig har träffat? Ja, det borde man väl... Annars får jag väl se till att vi ses. Haha.

Tänkte att jag kunde lägga in ett par bilder från fotograferingen idag, bara för att ha ngt att göra.. =)
Eller nja, jag orkar inte. En kan jag lägga in, bara för att jag inte riktigt förstod denna uppgift - "fånga en rörelse". Men visst har jag gjort det, eller?



Dag 5

Ingen svullnad denna dag heller, nu orkar jag inte skriva om det längre. Blir det nå problem så skriver jag väl det då. Haha.

Sitter på skolan just nu, har elevensval vecka- foto. Har varit ute och fotograferat hela förmiddagen, och nu på eftermiddagen har vi redigerat bilderna. Jag tog mig en sväng förbi kyrkogården, för att se om Dannes gravsten hade kommit upp - och det hade den. Den var superfin! Om jag ska vara ärlig, så är det nog den finaste jag någonsin har sett.

Nej, nu ska jag ta och redigera några fler bilder, om jag hittar några som går att trixa med.


Dag 4

Idag har tungan inte heller svullit upp, jätteskönt. Den kanske inte kommer svälla upp över huvudtaget då. =)
Har upptäckt att det gör ont på morgonen när man ska äta, tror det beror på att det har hunnit läka igen ett hudlager under natten och sen spricker det när man rör tungan på morgonen...

Idag fyller mamma 40 år, grattis till henne. Morfar och Marianne är här, Svea och Maria också - eller nje, men dom kommer snart. Roligt roligt! =)

Vad gäller "han", som vissa säkert vet vem jag menar... säger jag som Linus brukar/brukade, f-u-c-k. Haha.Vi ser väl vad som händer i framtiden! ;p

Musik


Sitter och lyssnar sönder denna låt, suck ^^
Hade bara tänkt kolla om jag fick till detta - hoppas det. Isåfall har jag lärt mig ngt nytt ikväll, haha.

Piercingen


Tänkte att jag kanske skulle ta och lägga upp en bild på hur det blev, så alla får se vad det är jag snackar om hela tiden, haha. Så här blev det:

image10

dag 3, eftermiddag

Känns fortfarande bara bra i tungan, underbart! Det är väl bara nåt typ vitt runt smycket som jag undrar vad det är, någon som vet? Jag skulle chansa på att det är död hud, men man kan ju aldrig vara säker.
Tog mig 50 minuter att äta lunch idag, 4 fiskpinnar och en tredjedels tallrik med morötter. Min kompis Sandra blev nog rätt less på att vänta, det förstår jag! Haha.

Jag känner mig som ett spån, är riktigt trög idag faktiskt. Kanske beror på att vi inte har haft en enda lektion och min hjärna har fått vila hela dagen? Har suttit på msn ett tag och snackat med en kille. Han berättade att han har lagt av med fotbollen och satsar mer på hockeyn, så sa han att han skulle ner till skåne och se om han kunde få spela med ngt hc. - Tror ni inte att jag frågade "äre fotboll"? *suck*, alla har sina dagar.

Dag 3

Inte heller idag hade tungan svullit upp när jag vaknade, skönt! Jag måste antingen ha tur, fått falsk information eller vara duktig på att kyla ner den. Haha.

Snart ska jag till skolan, väntar på att klockan ska bli lite över 8, innan är det inte värt att fara - då är det knappt någon där. Bara så att alla vet, haha!

Dag 2

Vad förvånad jag blev när jag vaknade - tungan hade inte svullit upp det minsta! Vad jag har läst och hört så ska den egentligen göra det, men tydligen inte i mitt fall =) Kanske beror på att jag har druckigt kallt vatten/loka som ett svin hela dagen igår. Och nu med. Är inne på mitt 2:a glas nu.

Kan faktiskt säga alla bokstäver rätt skapligt utom L, R, W, Y. Men när man säger ord (och inte uttalar bokstäverna på samma sätt) blir det lite svårare med andra bokstäver också. Men vafan, det kan jag leva med några dagar! Haha.

Nu ska jag ta och se vad som går på TV, vaknade till Pokémon - har nästan aldrig varit med om en sådan dryg väckning! Haha, på tal om dryg... Det ordet har jag väldiga problem med att säga. ^^

Ha det gott!


RSS 2.0