Tisdag, trött

Då var man hemma, sov nästan hela vägen på bussen hem. Dagen har varit helt ok, slutade efter lunch - slappt.
Vi fick prova ut kläder och skor som vi ska ha när vi jobbar. På måndag får vi datorn. Imorgon får vi nog klädskåp.
Det börjar kännas rätt bra med klassen, det blir säkert perfekt tillslut. Verkar som trevliga personer.

Snart ska jag börja fara till folktandvården, måste på koll. Har säkert hål i någon tand.
Nej, nu ska jag .. göra nåt annat.
Ha det gott.

Hemma

Dagen var faktiskt rolig, nästan så jag längtar till imorgon. Redan fått lite nya "kontakter", inte så att man känner dom eller så, men snackat lite. Klassen verkar helt okej, blir säkert bra. Känns såå roligt med nya vänner och allt! Som en ny värld öppnas. Drygt med bussresan bara, 5.6 mil varje dag, dit o hem. -.-

Nu ska jag snart ta och städa, duscha o se film, sen sova.
Ha det gott!

Måndagmorgon

Jaha, då var det ungefär 20 minuter kvar till bussen går, sitter just nu i min brors rum. Han sover, helt otroligt att han inte har vaknat av att jag kom in, startade datorn, knapprar på tangenterna och dessutom levde om lite med stolen. Sover nog hårt, skulle jag tro. Sedan får jag inte glömma att berätta att han slog huvudet i väggen, men vaknade i alla fall inte. Då är det illa.

Har inget busskort än, glömde skicka in papprena i tid. Eller nja, jag såg inte datumet när det skulle vara inne. Hoppas jag får åka gratis ändå, annars lånade jag en hunka av Olga ifall det skulle köra ihop sig.

Funderar just nu på att hämta mitt äpple och stoppa i väskan, annars lär jag glömma det - vilket kan bli jobbigt, vet ju aldrig när vi får lunch. Fast jag skulle tippa på att det blir kring 11-12. Undrar hur det blir med maten, ska man säga till att man vill ha special kost om man vill det, eller ska man bara ta av veg. maten? Nog för att jag äter fisk och kyckling, men det var korv och potatismos idag, hoppas dom har sallad!

Nu regnar det ute, bra start på skolåret? Näe, skulle inte tro det. Säger det, aldrig lönt att fixa håret på morgonen för det blir ändå bara förstört så fort man kommer utanför dörren.

Nej, nu ska jag ta och kila, 15 minuter kvar innan bussen går från busstationen. Eller egentligen 20, men jag ska ju hinna gå dit också. Eller nja, till konsum ska jag gå, orkar inte kliva på varken här utanför eller på busstationen, ska ju träffa älskade syster-yster & åka med henne.

Hoppas på finklassen nu då!
Ha det gott.

Kvällen innan

Imorgon gäller det, längtar jättemycket nu. Spännande att träffa nya klassen och allt. Hoppas det blir en bra klass, inte nån halvtaskig dryg klass. ;P

Ska ta och sova nu, godnatt!
Ha det gott.

Söndag

Har just ätit, gott var det kan jag lova. Kyckling med gósallad (fetaost). Väntar på att Malin ska höra av sig, ska se film. Full of it, heter den. Agnes sa att den var bra, handlar om en kille som ljuger jättemycket för att någon hade sagt att han skulle lyckas med nåt då, och så blir allt sant (tror jag), verkar i alla fall kul.

Imorgon börjar skolan, spännande. Hoppas mina kläder hinner torka innan, så jag har nåt att ha på mig - drog en tvättdag idag. Alldeles nu kom bror in, ska äta sina köttbullar... Intressant, vet.

Nej, nu har jag inget mer att skriva. Livet leker.
Ha det gott!

Ba för att

Egentligen har jag absolut inget speciellt vettigit att skriva, är bara på humör för att trycka på tangenterna (stavas det så?) och det känns lite smått ovärt att trycka utan mening, eller nåt.. Är ganska trött, ska nog sova snart. Orkar bara inte gå upp, det är så kallt där, tror jag. Brukar då vara det. Kan ju ta och passa på att berätta att jag är lite halft förkyld, har hosta i alla fall. Det känns lite jobbigt, nu när skolan börjar och allt..

Innan jag lägger mig vill jag bara berätta att Linus Johansson är den finaste vän som finns. Den bästa vän jag har & jag hoppas vår vänskap aldrig tar slut. Men det tror jag inte, har tänkt på det ett tag nu - att det kanske på nåt sätt är tänkt att vi skulle träffas? För vi har känt varandra snart 2 år (kanske inte så länge, men intensivt) och jag tycker det känns underbart att ha en vän som honom. Trots allt bråk och tjafs som varit har vi ändå alltid blivit sams igen, dessutom mår jag väldigt bra av honom & kan berätta allt jag utan att vara rädd att han berättar för någon annan - jag litar på honom. Som sagt, finaste vännen som finns. Jag kan helt utan tvekan säga att jag älskar honom. För det gör jag, jag älskar honom som om han vore min bror. =)

Så, återigen - godnatt & ha det gott!

Lördagnatt

Har alldeles nyss varit med min syster (Malin), såg film & åt fruktsallad. Hade egentligen tänkt se "full of it", Agnes (andra syster) säger att den är bra, men den var så seg att få hem så vi såg 54 - handlar om en bartender och hans tid som det, typ. Bra är den i alla fall, eller nja, den duger. Sitter för tillfället och lyssnar på "stay with me" med DJ ironik, den är skön. Och sorglig.

På måndag börjar skolan, LP1b, östra. Känns spännande med nytt folk och sådant, dock drygt med bussresorna vareviga dag. Längtar till jag får flytta hemifrån, förhoppningsvis nästa år. Var hos mamma idag och kollade igenom saker, typ porslin osv, fick ihop 3 banankartonger med saker som kan vara bra att ha, lite förberedd är jag ju.

Måste bara berätta att denna sommar har varit helt annorlunda jämfört med alla andra jag har varit med om än så länge. Har verkligen varit mycket känslor inblandade, både på gott och ont. Har i alla fall fått lära känna nytt folk & några av dom är riktigt trevliga personer. Första delen av lovet var jag mest bara själv, tänkte på allt mellan himmel och jord. Känns bra att faktiskt kunna ha roligt med sig själv, inte behöva vara med någon hela tiden. Nu, sista veckorna har det varit fullt ös (medvetslös, haha), har verkligen haft det roligt.

Nej, nu ska jag ta och lägga mig tror jag. Ska försöka ta mig upp någorlunda tidigt imorgon, kanske kring 8. Vill försöka få till det så jag blir trött på kvällen och kan sova länge innan skolan. Godnatt.
Ha det gott.


Lördag

Oj oj, inte bloggat på länge. Men jag orkar inte, känns ovärt. Mitt liv leker, allt är frid och fröjd - kortfattat.
Ska till mamma nu, kolla igenom några grejer, tvätta och vara med Malin.

Ska kila.
Ha det gott.



Jag har aldrig sett dig som en sista utväg, eller valt dig i andrahand, hoppas du en dag förstår det. Du är bland dom närmsta vännerna jag har, och vem vet - kanske en av dom närmsta jag någonsin kommer att få?

RSS 2.0