Tisdag 18/11

Sjukt mycket vi har hunnit med idag på skolan. Skagenröra, potatissallad o rostbiff, lasagne (både vanlig o veg.), nå kött, nå biffar typ med gräddsås o pasta, kycklingsallad med currysås. Sen vet jag inte om det var något mer, men det var det säkert. Verkligen rolig dag i alla fall, dock var jag trött så det dög - är jag nu också, men det känns inte på samma sätt^^ Nu är jag mer övertrött tyyp.

ha det gott.


Måndag 17/11

Känns som att tiden bara rusar iväg! Nyss var det ju första oktober.

Idag har jag väl inte gjort så mycket, hann vara lite med Andreas imorse. Låg och såg How I Met Your Mother, myys. Somnade dock under sista/2 sista avsnitten - var sjukt trött (och om det är mysigt dessutom, då äre verkligen inte lätt att hålla sig vaken^^).

Senare ringde mamma kring 10, for med henne o pratade. Gick väl rätt bra samtidigt som det var ganska tungt, men men. Det blir bra, helt säker. Känns som att det går baara framåt i alla fall! =)

Sen, efter det, blev det skola. Hade en jävligt ovärd lektion - engelska utan lärare & jag hade inte läst tillräckligt mycket för att kunna göra uppgifterna. Så det jag gjorde var att sitta på msn o apberget, sen väntade jag på bussen o åkte hem, somnade, vaknade. Tog disken, gjorde mat (dock bara min, mamma o Patrik gjorde de andras). Blev keso/champinjon-röra, sjukt gott faktiskt.

Imorgon blir det att fara till Andreas igen, känns bra. Med honom är jag bara lycklig. Den glädje han får mig att känna är det inte många som gör. Känns verkligen underbart att ha honom vid min sida.

Tror jag ska hänga tvätten nu, bör väl vara klar...
Ha det gott.

Måndag 10/11

Kan inte riktigt somna, är inte speciellt trött - vilket är jobbigt, ska med bussen 7 imorgonbitti. -.-
Lyssnar mest på musik, just nu är det Kate Perry - Thinking of You, den är väl helt okej tycker jag.

Imorgon far Andreas till Kalix för att jobba, lär väl komma hem till helgen hoppas jag. Längtar efter honom redan! Ändå sågs vi igår, men han är så mycket för mig. Jag är verkligen glad som har honom, vilket jag har nämt säkert 1000 gånger tidigare. Men kan inte låta bli att konstatera det gång på gång. Han är nog världens finaste på alla sätt som går. Allting känns så bra när jag är med honom. ♥

Någon mer som är helt underbar, det är Annie. Kollade igenom mina bilder på kameran o hittade en som hon hade tagit.



Onsdag, 5/11

Då blir det flytt till Vindeln igen, känns faktiskt skönt.. Orkar inte med allt tjafs längre! Men visst känns det tråkigt också, hade varit roligare om det hade funkat. Behöver dock lugn och ro nu känner jag, annars kommer detta inte fungera.

Och du, bra att du berättade hur det ligger till. Bättre att vara ärlig, ta smällen och bygga på nåt nytt. Detta kommer gå bra nu hoppas jag, men förstår att det bara känns tungt just nu. Men tänk på dina nära o kära, de stöttar och hjälper dig. Jag tror på dig och hoppas du kommer ihåg det. Om inte för din skull, gör det då för henne.


Imorgon är det Daniels födelsedag, ska till graven med Linus. Det var ett tag sedan jag var dit, kommer kännas bra att göra ett besök nu. Sen att det är med Linus också, vilket gör att det känns ännu bättre. Länge sedan vi träffades nu!

RSS 2.0