Torsdag

Snart ska jag fara och jobba, väntar på att klockan ska bli lite mer bara. Vaknade klockan 4 av att jag drömde att jag var försenad! Tur att jag kunde somna om, fick nästan panik. Nästan varje dag denna vecka har jag varit i stan, så pengar har gått åt! Har köpt en väska, 3 koftor (en cardigan), ett linne, två topp, smycke till tungan, parfym (vanilj, samma gamla vanliga) & en klänning. Hela kalaset för ca. 700 kr, halva reapriset på det mesta nu faktiskt. Dock inte på smycket, gick på 99 kr, men det är då mindre än det förra & snyggare tycker då jag.

Vet inte om det blir stan i helgen också, får se vad jag känner för. Isåfall lär det nog bli att bara ta det lugnt, har inte tillräckligt med pengar nu, men när jag fått lön - då ni! ;)

Nej, nu ska jag nog fundera på vilka skor jag ska ha, vill inte ha dom som jag har haft tidigare, får så ont av dom.
Ha det gott!

Måndag

Oj, var ett tag sedan jag bloggade. Har inte orkat. Senaste tiden har jag bara slappat, hängt med kompisar & så. Norge har jag varit i också, det var väl skoj där. Fint också, bland de finaste länder jag har besökt tror jag. Snart kanske jag och Olga far på en kryssning till Riga, men det är inte säkert. Är det fullbokat blir det inget.

Ska fara till stan när som helst, väntar på pappa & Olga. Blir väl att shoppa lite, sen ska jag till Nordmaling och träffa en kompis, Linus. =) Längtar!

Nej, nu ska jag kila.
Ha det gott.

Lördag (söndag)

Sitter just nu och dricker en kopp te, nästan så att det känns plågsamt när man tänker på att det är en kopp kvar efter denna - måste dricka 1 liter/dag. Smart som jag är sparar jag allt till kvällen.

Skrev inget igår, men jag gjorde inte så mycket. Var på dammen med Linus och Anton till dom stängde, sen for jag och Linus hem till mig och såg en film med Oliver. Mina jag och Irene, alltid lika sjuk! (Fast det vore ju konstigt om den blev mindre sjuk andra gången man såg den, eller?)

Idag var jag också på dammen med Linus och Anton, for hem till middagen. När jag var ungefär vid Natta (www.lillalitenmindre.blogg.se) tog min bensin slut! Jag styrde den hem till henne och hade turen att få bensin av hennes pappa. Jag får väl bjuda tillbaka någon gång när hon behöver, eller nåt. Nu ikväll har jag varit med Linus, först körde vi lite moppe, sen hyrde vi en film - blackout. 3 personer fastnar i en hiss, 1 av dom är seriemördare och så händer det lite saker, typ. Helt okej film, tycker jag. Ganska äcklig på sina vis. Och på tal om filmer, nu är det American History X på tv, ska nog se den bara för att alla andra har gjort det & inte jag.

Drog en storstädning av garderoben efter middagen, behövdes för att få plats med allt nytt jag har köpt. När jag hade fått ut allting såg det tomt och luftigt ut, sen när jag hade stoppat in allt nytt så var det lika fullt igen. Så har det varit nu dom senaste gångerna jag har rensat- börjar kanske bli lite av en ond cirkel? Aja, nytt o fräsch iallafall!

Imorgon vet jag inte vad det blir, får väl se. Rätt vad det är har jag hamnat på dammen då med, men jag vet inte - orkar inte tanka, kostar så mycket. Kanske ska ta sovmorgon imorgon, skulle vara skönt. Har vaknat vid 9 senaste veckan (utom tisdag o torsdag, då vaknade jag ju 6 pga jobb) och nog blir man trött på kvällarna, men det är väl bra antar jag.

Nej, nu ska jag ta och kika på filmen innan den har tagit slut, vill ju hinna förstå handlingen.
Ha det gott.

Torsdag

Har lunch nu, varken farmor eller farfar är hemma så jag är alldeles själv. Alla vagnar med varor är redan uppackade, blir väl till att fronta och sådant efter lunch. Dagarna går ändå rätt snabbt, typ snabbare än om man inte jobbar. Jag tycker faktiskt att det är roligt jobb. Ikväll vet jag inte vad det blir, kanske hitta på nåt. Var med Natta och Linus ett tag igår, trevligt!

Nej, nu ska jag göra nåt annat. Kanske mixa lite med bilder, det är skoj. Fick adressen av en kompis (www.fourclover.blogg.se), www.taaz.com - kolla in det vetja, bra tidsfördriv.

Ha det gott.

dryg

Snart far vi till stan, om typ en kvart. Den andra drinken var faktiskt god, mycket godare än jag minns den. Har druckit upp allt te jag skulle dricka idag också, göttans.

Dagens humör: Glad
Dagens mående: Halvpigg
Dagens borde: Se var farmor är
Dagens frisyr: Den vanliga, blåsta
Dagens klädsel: Mjukisbyxor, linne o cardigan
Dagens planer: Bio - Mamma Mia
Dagens vill ha: Inget
Dagens längtan: Norge
Dagens fundering: Ingen
Dagens beroende: Eh.. Leka med smycket 
Dagens tråkigaste: Radion
Dagens tidning: Aftonbladet
Dagens låt: Ingen

Onsdag

Sitter just nu och väntar på att pappa ska komma hem, vi ska tapetsera. Senare ska jag, farmor, mamma och någon av farmors kompisar fara på bio - mamma mia. Tycker den verkar bra!

Ikväll vet jag inte vad jag ska göra, kanske bara ta det lugnt - som alltid. Eller om jag ska ta och hitta på nåt, men jag vet inte om jag orkar. Känner mig så trött, sov inte speciellt länge denna natt heller. Men det är inte så att jag känner att det är jobbigt att kliva upp, utan då är jag pigg. Det är mer framåt kvällen jag blir trött, men det kanske är bra? Har då lyckats vända tillbaka dygnet!

Drack min första detox-dyck idag, den var faktiskt god. Smakade inte alls gräs, som mamma sa - mer som nyponsoppa tycker jag. Däremot vet jag att den andra drycken är ganska äcklig, tyckte då det när jag fick smaka av mamma när hon "detoxade".

Nej, nu ska jag nog ta och se vad Isac gör/ser på (för jag vet ju att han ser tv).
Ha det gott.

Tisdag

Det gick ba fint på jobbet idag, var dock väldigt trött. Somnade ett tag på soffan när jag kom hem, men bara några minuter - lär ju sova gott i natt istället! Ska snart dra en film, 27 dresses. Skulle se den igår, men somnade.

Imorgon ska jag sova ut, behöver det verkligen. Har inte sovit mycket de senaste nätterna, inte dagarna heller för den delen. Börjar förresten med detoxen imorgon, ser fram emot det. Blir förhoppningsvis piggare, har känt mig så hängig och trött nu ett tag.

Egentligen har jag inget vettigt att skrvia, är inte heller på skrivhumör - skriver bara för att ha skrivit denna dag.
Ha det gott.

Måndag

HEMMA! Efter en dryg tågresa som fan, är man äntligen hemma i älskade Vindeln (som jag säkert är less på snart). Börjar jobba imorgon, klockan 7-16, kung. 

Snart ska vi äta lunch, sen blir det nog att dra en sväng förbi dammen i t-lund, hälsa på Linkan o Burman! Var ett tag sedan jag träffade dom nu, haha. Fint väder verkar det då bli, kanske har klätt mig för varmt? Men jag orkar ändå inte byta om, ska ju lix köra moppe så det drar väl kallt.

Ska bo med farmor nu några dagar, sen kanske det blir att dra till Norge över en helg, typ. Med pappa, Olga, farmor o farfar. Och Isac förstås. *Suck*, haha kanske är jag lite elak nu, men jag är faktiskt riktigt less på honom! Skönt att vi är hemma så han får vara med någon annan än mig och mamma.

Nu har jag inget mer att skriva, ska väl äta snart.
Ha det gott!

Lördagkväll

Imorgon lär jag nog inte skriva nåt, har fullt upp hela dagen.
Först ska vi till Gällstad en sista sväng, shoppa lite till! Vet inte om det blir bara jag och mamma, eller om dom andra också följer med. Sen ska vi städa/packa. Sen ska vi upp till Carola o Mats för att äta middag och så, sen far vi med tåget. Tänkte att jag kunde passa på att skriva lite nu istället då.

Längtar som sagt hem, saknar alla kompisar! Får ta och hitta på nåt på måndag, lär väl inte vara allt för trött efter tågresan, sover nog den största delen av tiden.

Haha, så mycket hade jag att skriva.. Hör av er imorgon, lär väl sitta och ha tråkigt på kvällen!
Ha det gott.

Lördag

Dagen började med att jag var sur, min propeller till lillebror snurrade runt i sängen (vi delar) så jag vaknade. Kunde inte somna om, klev upp och gjorde mig klar. Sen for vi till Thomas och hans särbo (?) i Blidsberg, dom var trevliga. Thomas är han vi lånar lägenheten av. Dom gick ut en sväng, jag och Isac såg en film - Jumanji, eller nu hur det stavas. Isac hade aldrig sett den, så då blev det så att vi såg den. Egentligen tycker jag att den är ganska dryg.

Ikväll blir det nog bara till att slappa, typ läsa/lösa sudoku/tv osv. Hör av er ifall ni känner för det!
Taggar morgondagen, 17.48 far vi typ från tågstationen i "vaddetnuhette" som ligger ca 5 mil härifrån, så vi lämnar väl Ulricehamn där vid halv fem.

Just nu sitter Isac inne i TV-rummet och leker, det är så fult att han pratar med sig själv tycker jag. Bara så att alla vet!
Mamma, Patrik o Simon är hos Mats o Carola. Jag orkade inte följa med, känner mig så trött. Dessutom kan jag inte röra huvudet som jag vill, har ont i nacken. Fast inte jätteont, bara så ont så att det.. eh.. känns.

Nu ska jag nog se på TV igen. Förresten! Bara för att vara lite dryg så måste jag ju skriva att jag är med på "dagens fråga" på apberget idag, "Brukar du svara på dagens fråga? - Näe, man kommer ju ändå aldrig med. :)" Haha, jag skrev faktiskt så för att jag trodde att jag skulle komma med om jag gjorde det, och jag har sagt till Alexander att jag skulle komme med inom en vecka (bara för att han hade försökt länge och äntligen kommit med när vi snackade, typ).

Ha det gott!


Fredag

Igår var vi till Gällstad, köpte 2 linnen, 2 tunikor & 3 långa t-shirts - allt för 459 kr. Kändes ganska så värt. På kvällen gjorde vi inget speciellt. Eller jo, vi plockade körsbär på förmiddagen, mumma!

Idag har vi inte heller gjort nåt speciellt, hälsade på Carola o Mats, träffade Hanna, Roger, Melker & Matilda där. Sen for vi hem, eller jag och Isac for hem och dom andra for på stan. Senare åt vi middag, gick en promenad, sitter här.
Mamma, Isac och Simon ser på film, "Arn". Jag är inte så mycket för sådana filmer så jag orkar inte se.

Snart är det söndag, jag längtar! Imorgon ska vi inte göra nåt speciellt tror jag, blir regn så vi strunar i båtturen. Kanske ser lite film och bara tar det chill (som vanligt, typ).

Nu har jag inget skoj att skriva, känner mig inte alls på blogghumör, men det var nån dag sedan så jag tänkte att jag skulle skriva iallafall.
Ha det gott.

Onsdag

Idag har jag bara chillat, sett TV, läst & sovit. Såg filmen "cassandra's dream", den var rätt skum faktiskt... Men bra på sitt sätt! Tidsfördriv, iallafall. Somnade ca 30 minuter av filmen, kanske förklarar varför jag tyckte att den var konstig.

Imorgon ska vi kanske till Gällstad, hoppas jag hittar några kläder där. Känner att spendera pengar. Funderade på att dra en sväng förbi stan för ett tag sedan, men jag orkar nog inte - vet inte ens om nåt är öppet nu?

Isac har varit hos grannen heeela dagen, skönt!! Det är nån kille i hans ålder som gillar lego & x-box, perfekt.

Nu har jag inget vettigt att skriva.
Ha det gott.

Tisdagkväll

Frisyren blev väl bra, är då nöjd. Gjorde håret mörkare & luftigare - skönt! Var ner en sväng på Ica och Willys och köpte nytt shampoo - vill inte att färgen ska försvinna direkt. Köpte en ny bok också, "Sängläge", handlar om en tjej som är gravid, kan inte gå (nåt var fel), så hon ligger i sin säng hela dagarna och börjar tänka igenom sitt liv. Egentligen tycker jag att den verkar tråkig, men det står att den ska vara rolig och intressant, så jag drog en chansning! (Har dock inte börjat läsa den än, måste läsa ut den andra först).

Nu har jag och Isac sett på Morden i midsummer, eller hur det nu stavas. Det var väl bra, rätt läskigt (tyckte Isac).
Tidigare ikväll var vi i lekparken, gungade gungbräda - pga ojämn vikt fick jag jobba på, blev rätt jobbigt efter ett tag. Men det var inte en vanlig gungbräda, utan en sån som snurrar, men det var skoj.

Imorgon ska vi kanske ut till nåt ställe, där Thomas är (han som vi lånar lägenheten av). Det blir säkert trevligt. Om vi inte far dit, blir det väl till att chilla. Kanske far vi till Gällstad och går på Lager 157, skulle vara skoj! Mycket billiga kläder där.

Längtar till jag kommer hem, saknar Vindeln!
Längtar efter Natali & Isabell också, som fan! Och Malin, Agnes o Sandra. Synd att jag kanske inte hinner träffa Agnes och Malin, dom far hit när vi far hem =( Men vi ses väl till hösten om inte annat.

Förresten så tog jag ut mitt smycke i tungan idag, för första gången. Det kändes helt otroligt jätteskönt! Satte dock in det nästan direkt, vill inte att det ska läka igen. Har hört att det kan gå på 30 minuter! Men som sagt, det var skönt & jag är nästan lite avundsjuk på er som inte har nåt i munnen hela tiden - men inte tillräckligt för att jag skulle vilja ta ut det, haha.

Nu orkar jag inte skriva mera!
Ha det gott.

Tisdag

Igår innan jag somnade såg jag och Isac ett hemskt program, "I shouldn't be alive". Det avsnittet vi såg handlade om en familj - mamma, pappa & 5 månaders gammal son, som skulle till sin släkt 120 mil bort (skulle på begravning). Det var snöstorm, dom körde efter en väg, vägen tog slut. Dom såg ingenting, bestämde sig för att sova. När dom vaknade var bilen igensnöad, iallafall såpass att dom inte kunde flytta den. Dom bestämde sig för att stanna och se om någon skulle hitta dom (dom var i ett naturreservat som var flera mil stort), men efter nån dag så började dom gå i hopp om att hitta en väg. Dom hade en karta som dom följde, när dom kom fram till ett stort berg så gick dom upp, trodde att vägen var på andra sidan. Iallafall inom synhåll - men det var den inte, dom hade gått flera flera mil åt fel håll, dom var tvugna att gå tillbaka. Mamman hade höftont och kunde inte gå, så hon och barnet stannade i en gråtta och hoppades att pappan skulle komma tillbaka med hjälp. Efter 9 dagar kom hjälpen, dom blev omhändertagna och fick sjukvård. Båda vuxna fick lov att amputera sina tår, men ungen klarade sig utan större skador.
Kanske inte låter så hemskt, men när man ser det, ser deras ansiktsuttryck, hör deras skrik osv, då är det verkligen obehagligt - kan jag lova!

Snart (om 30 minuter) ska vi till Carola o Mats för att frisera oss, jag ska färga på håret, mörkare som vanligt (det har blivt solblekt + utnött nu) & så ska jag toppa mig också. Förhoppningsvis orkar hon göra om min lugg, jag vill inte ha den så spikrak som den är, inte lika lång heller. Men det blir nog bra.

Senare ska jag nog ta en promenad, gå förbi affären en sväng. Se om dom har nån god frukt till ikväll, typ melon eller nåt i den stilen. Får nog handla åt Isac med, cashewnötter, eller nu hur det stavas. Det är det enda han snackar om! Haha.

Nu ska jag läsa lite, snart är boken utläst - vad ska jag då göra? Kanske bör kolla efter en ny bok idag då, när jag lix är på affären. Hehe. Fast det blev ingen läsning, nu ska vi tydligen fara! Blev tidigare än jag trodde.
Ha det gott & håll tummarna för att min frisyr blir bra! (a)


Måndag

Idag har vi varit i Borås hela dagen lång. Kollade nog på alla shoppingcentrum som finns, känns det som. Hittade dock bara en.. "byxdress", mjukgörande kräm & ett ljus som luktar vanilj. Mamma däremot hittade massor av saker/kläder. Kan lägga in en bild på "byxdressen" om jag hittar nån.. Ska leta nu, haha.

Så ser den ut! Tycker att den var rätt frän, praktisk också. Behöver inte tänka på vad man ska ha till osv.. =)
Och bara för att vara som alla andra så måste jag väl skriva var jag köpte den - och pris. Haha!
Lindex, 179 kr. (Tror jag!)


Ikväll har vi bara tagit det chill, var just i lekparken med min bror. Han heter Isac förresten. Det var rätt skoj, faktiskt. Det blir inte bättre än vad man gör det, eller hur man nu säger...  Åkte lite linbana - den första jag har åkt som faktiskt går hela vägen & lite till. Gungade lite gungbräda (inte en vanlig, utan en som snurrar), trots viktskillnaden var det roligt. =) Blev dock ganska ordentligt blöt - det regnar. På vägen till lägenheten (som är på andra sidan vägen...) gick Isac mot fel hus, och jag pekade och sa: "Isac, visst vet du att det är där vi bor?", Isac suckade och fortsatte gå mot det jag ansåg var fel hus. Visade sig att det var han som hade rätt, inte jag. PINSAMT, jag brukar aldrig ha fel när jag är med honom! *Suck* Lite självägd där, hehe. Gjorde en Mattias, med andra ord! ;)

Imorgon ska vi ta det chill, funderar på att dra en sväng på stan eller nåt i den stilen. Skulle vara kul att inte bara göra ingenting hela dagen. På kvällen blir det myskväll, Mamma och Patrik ska på "Pluto", vet inte om Simon ska med eller inte. Hur som helst så blir det mys hemma med film & nåt gott.

Ska snart sätta mig framför TV:n igen, eller lägga mig i sängen & läsa. Nu är jag på sida 240, eller nåt i den stilen (av 318). Snart läst ut den, med andra ord. Den är fortfarande lika bra!

Näe, nu kanske Simon vill sova. Han ska upp tidigt imorgon och jobba, nästan så att jag lider med honom (fast han vill ju jobba, så han kanske inte lider).
Ha det gott!

Söndag

Idag var vi i Jönköping på både IKEA & a6, hittade ett halsband på rea. - Inte vilket halsband som helst heller, utan ett som jag velat ha sedan tidigare. Det är en jordgubbe med som.. diamanter på. Ett längre halsband. 23, 50 spänn, prisvärt! =)
På IKEA köpte jag ett paket med doftljus, vanilj. 42 st - 19 kr. - BILLIGT! Till dom köpte jag en rätt snygg & stilren hållare, 59 kr. Är nöjd med mina köp & i stortsett med hela dagen - det var väl bara lite halvdrygt att gå omkring på IKEA i 2 timmar (om inte mer) utan att känna att man behövde nåt speciellt. Men, det gick bra.

Vi åt middag hos Mats och Carola - supergod paj & lika god sallad. (Det var pressad vitlök i den, mumma.)
Har nästan nyss kommit hem, eller ja, hem & hem.. Till lägenheten - men jag tycker det känns som hemma, typ. Ska snart lägga mig och läsa vidare i boken, nästan så att jag längtar. ^^

Nu har jag inget vettigt att skriva, tror jag.
Ha det gott.

Lördag

Idag vaknade jag ganska tidigt, halv 9 - trots att jag somnade sent, skumt.
Började dagen med ett par timmar på stranden (marbäck), det var chill. Jag, mamma, Isac och Patrik for dit, Simon sov.
Senare for vi till Timmele på kalaset, det var Torbjörn som egentligen fyllde år, men Melker firades samtidigt. Och som jag nämnde igår så var Melker otroligt söt sist jag träffade honom - tror ni inte att han är ännu sötare nu?! Och hans lillasyster Matilda. Dom är urgulliga.

Melker (som är 5 år) frågade mig vad jag hade i munnen, jag visade honom min piercing och han sa nåt i stil med "så har inte jag". Matilda sa "så har Emma också!" (Matilda är 3 år). "Joo, det har hon", svarade jag. Melker: "Jag har inget på min tunga...", "Jag har tuggummi!", utbrast Matilda glatt. Oj, vad jag skrattade. SÖTA!

Ikväll har vi haft en liten filmkväll, såg "The ex, u...", minns inte hela namnet. Men den var rätt rolig, blev dock på dåligt humör pga den dumma i filmen, men som i alla komedier löste det sig tillslut!

Imorgon blir det att joina mamma på en morgonprommenad, typ vid 8 tiden, kanske ska lägga mig snart?
Senare bär det av till Jönköpig, ska på IKEA och nåt shoppingcenter. Hoppas jag hittar nåt fynd, men vafan... Vi är i Ulricehamn - klart man hittar nåt! Allt är så billgt, även om det inte är på REA.

Boken jag köpte har jag förresten börjat läsa - Callgirl på Manhattan, den är riktigt bra. Intressant på nåt vis. Den handlar om en tjej som jobbar som hora och hennes problem i livet, den är skriven som en dagbok. Hon har pojkvän/fästman (ska gifta sig) som inte vet att hon är hora, hon vill inte berätta det. Han vill att dom ska flytta ihop & tar förgivet att hon också vill det, men hon är rädd - hur ska hon då kunna jobba? Alla hennes kompisar är också horor, typ. Och dom är såå skvallriga och jobbiga på sina vis.   - Kanske låter tråkig, men den är bra. Har dock bara läst 120 sidor av 318, så det är en del kvar. Undrar hur den slutar!


Lite planering över dagarna här!

Sön: Jönköping - shoppa
Mån: Borås - shoppa
Tis: Filmkväll med bror och Simon (?)
Ons: Ev. Hälsa på Thomas
Tors:
Fre:
Lör: Båttur, heldag.
Sön: Hem till kära Vindeln - måste erkänna att jag saknar det litegranna...

Ha det gott.

Fredag

Idag sov jag rätt länge, till halv 12. Längre än vad jag brukar iallafall. Vaknade av att mobilen hade lite batterier - då låter den så mycket. Alla utom Simon (som också sov) var borta, dom var på stan. Slappade ett par timmar, såg TV och sådant. Sen när dom kom hem ville mamma ha med mig ut på stan, för det är roligare att gå med en tjej, än med 2 killar. Enligt henne. Så vi gick där nån timma. Köpte dock inget, eller jo! En pocketbok om en hora i manhattan, får se om den är bra, ska nog börja läsa den ikväll.

Imorgon ska vi till Timmele på kalas, tror det var Melker som fyller år. Han är sååå söt! Fast nu är det ju 2 år sedan jag såg honom, han har väl blivit aningen större nu då - men säkert ändå söt! Sen har vi ju Matilda (?), hans lillasyster, vet inte om jag har sett henne eller inte, faktiskt. Spännande!

Skumt folk finns det här också, typ pedofiler. Haha. Jag orkar inte berätta via internet, så om nån vill veta vad jag menar så berättar jag väl det när jag kommer hem. =)

Nu ser jag lite halft på TV - svampbob. (Isac har valt). Det är nåt om nån som fyller 16 och hennes pappa förstör hennes födelsedag - som alltid, typ. Fast nu kommer Svampbob och räddar dagen, med hjälp av en båt & fiskarnas "backstreet boys", typ.
Visste inte att dom hade båtar under vattnet!

Nej, nu har jag inget att skriva.
Ha det gott!

Torsdag

Idag är det riktigt fint väder, 28 grader varmt, inte ett moln & inga mygg. Enligt radion har vi det varmast i Sverige här, slå det ni!
Vi spenderade några timmar på stranden på förmiddagen, blev dock less väldigt fort. Isac var inte så rolig att bada med, och jag kunde inte ligga så mycket och sola - bränner mig väldigt lätt. När vi kom hem la jag mig och sov på soffan, vaknade ganska nyss. Eller nja, typ 45 minuter sedan, men det känns som nyss. Mår lite halvilla, mest troligt solsting, eller vad det nu heter. Så jag har kämpat på med vattendrickande ett tag nu.

Mamma och Patrik är och handlar, ska äta middag när dom kommer hem - tonfisksallad, mums.
Simon är på jobbet, slutar väl där vid 23.00 tror jag, måste vara drygt att jobba när det är så varmt!

Imorgon ska det också bli fint, men inte lika varmt som idag  - skönt! Vet inte om vi ska göra nåt speciellt då, eller om vi bara tar dagen som en kommer. Till helgen ska vi iallafall till Borås, och nästa vecka bär det kanske iväg på en heldags båttur, göttans.

Nu ska jag ta och hitta på nåt vettigt.
Ha det gott.


Onsdagkväll

Isac vann när vi spelade, jag gav upp. Blev less. ^^
Vi for till Gällstad på eftermiddagen, köpte en kjol, 2 t-shirts, en tunika och ett par mjukisbyxor, hela kalaset gick på ca 600 kr. Prisvärt, tycker jag! =)
Efter att ha varit där for vi hem till Mats och Carola och grillade lax, det var supergott. Fick leka lite med Assar också, han är sååå gó!

Imorgon blir det en dag på stranden, göttans! Bär nog av till Marbäcksviken, superfin strand. Lär väl vara där ett par timmar, hoppas det inte är allt för mycket folk. Fast det spelar väl ingen roll, det är en rätt stor strand.

Nu ska jag nog snart sova, om jag kan. Ni får väl smsa mig om ni känner för det, jag har ändå inget bättre för mig! =)

Onsdag

Nu har jag alldeles just ätit lunch, ska snart spela spel med lillebrorn min.
Mamma och Patrik är hos en naprapat (eller nu vad det heter) och Simon jobbar. Senare idag, när dom har kommit hem, ska vi fara till något ställe i Borås kommun och shoppa lite, det skulle tydligen finnas mycket saker där enligt Patrik.

Nu är Isac tjurig för att jag aldrig kommer, suck.
Får väl ta och gå till honom nu då.
Ha det gott!

Tisdagkväll

Har just sett lite TV, såg morden i midsummer (eller vad det nu heter) ett tag, sedan somnade jag några minuter. Vaknade och såg att Patrik och Simon var tillbaka, lycka - dom hade varit och handlat vattenmelon! Tog mig 2 bitar och la mig sedan igen, såg slutet på morden i m, sen satte jag mig här och ska snart spela skippo med Isac (min bror). Jag som är så bra lär väl vinna överlägset. Spelar ingen roll om han har bättre kort!

Tidigare ikväll gick jag och mamma en sväng vid stranden, gud så fint det var! När vi hade gått ungefär 25 minuter tänkte vi att vi skulle försöka hitta tillbaka så vi kom hem i tid till morden i m, det tog oss nästan 35 minuter innan vi var i lägenheten igen - lokalsinnet på topp? Aja, trevligt var det iallafall. När vi hade kommit in satte jag mig på balkongen ett tag, såg att spindeln (vars när jag hade förstört ganska mycket) hade kommit tillbaka för att laga nätet. Det var rätt roligt att titta på, tro det eller ej - spindlar är ganska smarta!

Måste bara åter igen nämna Linus Nylén, han är bäst! =)

Nu ska vi spela.
Ha det gott!


Tisdag

Idag har det varit/är riktigt fint väder! Solen lyser, det blåser lagomt mycket och himlen är nästan molnfri.

Dagen började med att göra sig klar, som vanligt. Sedan gick jag, mamma och Isac ner på stan ett par timmar, köpte inget - hittade däremot en snygg klänning men lät den vara pga priset! Jag är snål nu, än har vi inte varit i Borås. ;) Imorgon bär det kanske av till Gällstad, där är det mycket billiga kläder! Men det är dock inte säkert att vi far, beror på om vi får låna Mats bil, Patrik och Simon ska ha den andra (typ). Efter att vi hade varit på stan for vi hem till Carola och Mats för att äta middag, potatis och köttgryta & efter det blev det jordgubbar - supergott!! Dom var stora och saftiga, precis som man vill ha dom. ;)

Ikväll blir det nog att ta en promenad längst stranden med mamma, får väl se om någon annan hakar på också. Då bli det till att fota, tror jag. Det är såååå vackert här! Växterna, husen, vattnet - ALLT! =)

Nu ska jag ta och se lite tv, skriver väl mer imorgon.
Ha det gott!

Måndagnatt

Äntligen framme efter en dryg bilfärd. Lämnade Vindeln 06.00, stannade i Umeå på Van Service ungefär en timme (mekanikern hade inte kommit när vi var där), fick bilen fixad.  Klockan 20:21 var det bara 4,8 mil kvar - skönt. Ungefär 21.00 var vi framme, fick nyckeln till lägenheten, for och handlade, for till Carola o Mats för att fika, for till lägenheten och tog in alla väskor, och nu sitter jag här. Ungefär så har min dag sett ut. Jag trodde att mobilen, dvdn & ipoden skulle ha dött redan efter halva vägen - men alla är fulla med batterier nu! Såg en halv film, somnade. Smsade mest i slutet, hörde musik på radion.

När vi hade fikat klart hos Mats o Carola gick jag och Isac ut på den klassiska "mördarsnigel-jakten", vi hittade 3 st, jag dödade en, Isac 2. Jag ville inte få nå klet under skorna, så jag la ett löv under innan jag stampade, hehe.

Vad som händer imorgon får vi se, blir väl till att ta det lugnt. Gå på stan och så, kanske.
Nu ska jag iallafall försöka sova (kanske), är rätt sliten.
Ha det gott!

RSS 2.0