Underbar

Jag är så glad att du finns, du gör mig glad på ett sätt ingen annan kan. Trots att vi inte känner varandra speciellt bra, men du är så fin. Allt känns som så... bra med dig. Som sagt - det är tur jag har dig, Andres. Du är en vacker person.


dag 1

än hur jobbigt det känns så kan det bara bli bättre.
är förvånad över hur bra det gick, ser fram emot detta och hoppas det ger resultat.

inga mer lögner, inget mer påhitt. från och med denna dag kan jag se dig i ögonen utan dåligt samvete och veta att du ändå litar på mig.


mer tankar

fortsätter med att hoppas allt blir bra för dig och att du håller dig i skinnet. nu är bomben släppt och det kan enbart bli bättre. ta det lugnt, tänk igenom vad du själv vill och känner, låt dock inte tiden rusa iväg före dig.

tankar

Förstår mig inte på dig, hur gärna jag än vill... Du är inte den person du en gång var, inte samma glada och trevliga person. Det du går igenom är svårt, det vet jag, men du måste ta dig samman och inte låta allting rasa nu. Snart är allt bra igen, bara du står ut. Sluta upp med alla dumheter du har för dig, du vet att det inte är den person du egentligen är. Ingenting gör saken bättre. Jag önskar att allt bara blev bra och att du själv förstår hur pass illa det är, innan det är försent. Lätt att vara efterklok.


Fredag

Jadu, då taggar vi kvällen tjejer!

Är hos Isabell o Natta just nu, dom sover. Själv vaknade jag klockan 6 och kunde inte somna om - typsiskt mig, oja.
För tillfället håller jag på att bli tokig på deras kattunge, hon springer omkring som en tok och bara stör mig hela tiden. Kanske har min tid som "kattmänniska" passerat, haha... Men hon är söt när hon sover, alltid nåt.

Om ca en timme börjar skolan, först idrott, sen svenska, lunch, livsmedelshygien, data. Slutar där kring 15.00, sen blir det stan med Natta ett tag, efter det hem hit & tagga.  Emma, Nina, Annie, Malin, Natta o jag, yey. Får se vad som händer senare under kvällen.

Nu ska jag nog börja göra mig klar på riktigt. Inte bara sitta här och chilla, haha. Eller ptja, kommer ändå inte åt alla mina grejer, dom är inne på Nattas rum och hon ville ta sovmorgon till halv 8, kan ju inte väcka henne då...

JAG BLIR TOKIG PÅ KATTEN, ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ.
Nu går jag härifån och hoppas att hon stannar.
Ha det gott.

Torsdag

Nu sitter jag hos Isabell o Natta, nästan så att deras hem är mitt hem känner jag. Har varit här några mornar nu & fler ska det bli, hehe.

Kollade om jag hade fått min lön nyss, och guess what - det hade jag! 1500 kr, nu kanske jag klarar mig ett tag.. sen får jag snart studiebidraget också, skönt.

Har prov idag - livsmedelshygien, kan det väl sådär. Ska plugga nu tror jag, eller inte nu, men snart.

Taggar morgondagens kväll (kan man säga så?), tjejkväll! Lär nog bli roligt, 6 tjejer och lite rajtantajtan är aldrig fel. Får se vad som händer på kvällen, efter förkvällen, haha.

Måste bara berätta att Andreas Lundström är den gulligaste jag vet, har typ dåligt samvete för att han mest troligt kom försent. Hoppas han inte fick någon utskällning eller så, skulle inte vara så skoj kanske!

Nej, nu ska vi kila.
Ha det gott.

Onsdag, tröttt

mina ögon är alldeles rödsprängda och i huvudet är jag någon heelt annan stans, yey.



underbar, underbarare, underbarast. =)

Fredag, dagen före pengar

Nu har vi svenska, fysatan så drygt det är. Jag håller nästan på att somna, kanske inte så konstigt när texten vi nyss läste totalomrörde min hjärna - en text som var över 100 år gammal, jobbigt språk.
Innan svenskan hade vi idrott, lekar i skogen haha. Blött men chill värre.

Ikväller blir det nog att vara i stan, känner för det. Eller om jag ska ner och shoppa efter skolan, förhoppningsvis är det rea någonstans.

Nu lämnade vi tillbaka den dryga novellen vi läste, hon gick runt och samlade in dom - men icket såg hon att alla egentligen är inne på msn & apberget, illa.

Ptja, nu kanske jag ska ta och spåna på min novell lite, ifall hon skulle komma och kika på min dator...
Ha det gott!



att vara i din närhet är det bästa jag vet, du är så fin

Torsdag, dryg

Idag tar jag nog dryghetspris, är till o med dryg i mitt tänkande. Satt och förde anteckningar under en film, så jävla kul jag hade. Lär ju gå bra att förstå dom sen om inte annat. Har just gjort matteprov, gick bra tror jag då i alla fall. Var 1 uppgift jag fick klura på ett tag, fick troligtvis fel på den också. I övrigt var det rätt lätt, om jag nu har gjort rätt.

Snart har vi engelska, små redovisningar. Sitter utanför G302 nu, ifall någon ville veta. På den dörren står det "IVIK 1 vit", undrar om det är typ ryssar och andra utlänningar (som är vita) som är där, och de som kommer från varma länder är i nåt annat klassrum som "IVIK 1 svart". Mycket möjligt, dock lite "rasindelning" över det hela.

Malin, Natta o Emma är på äventyr, jag orkade inte gå någonstans så jag sitter bara här och hänger. Anton, Axel, Sandra, Natalie och Tommie sitter också här, dom snackar med varandra men jag lyssnar på musik. Fysatan så bra musik jag har på denna dator. Bara massa random-musik jag har fått på msn, kul att den var så bra. Får be om mer sådant.

På idrotten hade vi kondition, löpning/joggning/promenad. Från början gick jag med Malin, Annie & Emma, efter ett tag blev det jag och Malin, vi joggade en bit, gick en bit, joggade en bit. Sen fick vi lov att gå för det blev så drygt att springa/jogga när hörsnäckorna for ur hela tiden.

Jag funderar på att färga håret mörkare, riktigt jävla mörkt. Inte svart, men nästan. Undrar om jag skulle passa i det, vill ju inte se allt för blek ut... Men jag trivs inte i den färg jag har nu, typ guld. Enligt Sandra och Natalie törs jag prova, känns taggat! Kanske imorgon, då har jag lite tid att vänja mig över helgen också.

Vilket långt inlägg detta blir, drygt. Men som sagt, jag har inget bättre för mig. Undrar om det ens är någon som kommer idas läsa detta, troligtvis inte- bara jag själv om ett par månader. Ska ta och läsa igenom mina gamla inlägg nu, yeey.

Ha det gott!

-

du är underbar


Friluftsdag

Dagen började med att Malin inte satt på bussen när jag klev på, hon hade försovit sig.. Åkte med Lars, han skulle på någon föreläsning om Vetenskap om jag inte minns fel. När vi var i stan mötte jag Emma o Nina direkt på morgonen inne i skolan, skönt att inte vara själv =) Sen kom Natali o Annie, vi började dra oss mot Gammliahallen, och gick därifrån med hela klassen (jag, Natta, Emma, Annie, Nina, Axel, Anton o Tommie) ut i skogen.

Vi lät Anton ta anvsaret över kartan, det gick bra till de 2 första stationerna, sedan gick vi vilse. Kom upp vid bräntberget, det visade sig att Anton den smarte hade haft kartan upp o ner, way 2 go!

Vi blev trötta, griniga o ville hem, men tillslut hittade vi till station 3, dock mycket senare än väntat. Vi gjorde den, gick å fikade, sen bestämde vi oss för att gå hem. I alla fall vi tjejer, killarna fortsatte med orienteringen. Annie hade redan gått hem, så det var jag o dom andra. Vi gick till Gammlia o hoppades att vi skulle hinna med 12.15 bussen, men icket. Det blev att vänta på skolan till 13.45, men det var roligt. Tommie o Anton hade hunnit tillbaka så vi var med dom.

Vad som händer ikväll har jag ingen aning om, ska göra engelskan nu i alla fall. Redovisning imorgon. Vi får se vad kvällen har att erbjuda, haha.

Ha det gott!


Tisdag,å

Jaha, klart man ska vakna tidigare än vad man behöver. Klev upp 05.15, egentligen kunde jag ha klivit upp nu men kunde inte somna om. Aja, är  inte speciellt trött så det spelar inte så stor roll.. Lär väl blir desto mer trött senare.

Friluftsdag idag då, oömma kläder o fika, njaaa. Ids inte ta med mig nåt fika, känns ovärt om vi ändå har lunch. Har inte den blekaste om vad jag ska ha på mig, nåt varmt i alla fall - vill ju inte frysa mer än nödvändigt.

Ptja, nu ska jag nog ta en dusch.
Ha det gott!

Måndag

Ovärda dagen idag då, haha.
Började 12, hade engelska 60 minuter, sedan elevhandledartid 50 minuter (typ), var på skolan (klar för lektion) 12.20, jag och malin kom fram till att vi inte orkade med nå lektioner. Kändes ovärt, drog på stan ett tag. kollade på lite olika grejer, sen blev det draggen. Träffade nå kompisar där, trevligt =)  Vi skyndade oss till bussen när vi skulle hem, vi hann i tid - trodde vi. Men jag hade visst kollat fel och bussen hade gått. Fick vänta en timme på busstationen, träffade Sofia & Millan där, trevligt det med!

Ikväller blir det nog att göra klart engelskan hemma, eftersom att jag inte gjorde nåt på skolan. Sen ska jag nog se lite film, om jag orkar ;D Agnes är säkert på, hon är liks sjuk o kan inte göra så mycket annat. Ni ska höra hur hon kör med mig: "Hämta glass, handla apelsiner"... Fast hon skojas bara. Haha. =)

Känner mig ovanligt pigg just nu, måste varit för sömnen på bussen. Fast egentligen sov jag inte speciellt mycket, inte hårt heller för den delen. Men det måste ju bero på nånting så.. ;P

Nu ids jag inte skriva mera.
Ha det gott!

Torsdag

Sitter på skolan nu, snart börjar idrotten. Fotboll tror jag visst att det skulle vara, ska dock inte vara med pga förkylning. Tur för mig att Natali inte heller ska vara med, annars hade det blivit tråkigt.

I helgen blir det att fara till mormor 2 dagar, lördag-söndag. Vad jag ska göra imorgon har jag inte den blekaste aning om, kanske blir att hitta på nåt skoj. Förhoppningsvis i alla fall!

Nu kommer Robin och berättar om gårdagens match, dom vann med 9-5, men han klagar ändå. Domaren var tydligen orättvis.

Nej, nu ska jag till the idrott.
Ha det bra!


Tisdag, sjuk

Oj oj oj, jag bloggar verkligen inte ofta nu känner jag. Men jag har ingen lust, det finns inget att berätta. Sedan känns det lite smått ovärt också, för vem bryr sig egentligen om vad jag gör på dagarna?

Idag har jag varit hemma från skolan, är ordentligt förkyld. Hälsade på några på gamla skolan ett tag, det behövdes!
Sen har jag bara suttit framför datorn, sjukt drygt faktiskt. Men skoj när det finns några roliga som skriver till en.

Mindre än en månad kvar tills jag flyttar, längtar hur mycket som helst. Känns jätteskönt att slippa bussresorna, än om dom är roliga när Malin är med! Men hon får hälsa på mig i massor! Och jag henne. Hon är underbar, bara så att alla vet =)

Imorgon vet jag inte om jag ska till skolan heller, känner nästan att jag inte pallar av allt ljud & stoj, men det kanske ändras.

Ha det gott!

Fredag

Då har man gjort all läxa, tror jag i alla fall. Känns skönt!
Ikväll blir det bara att ta det lugnt, är lite halvsjuk känns det som.. Inge vidare.

Har egetligen inget att skriva, ska ta tvätten nu, sen hjälpa mamma med maten om hon vill ha hjälp. =)

Ha det gott!

Torsdag, 3/9 typ

Just nu sitter jag på skolan, har matte. Fast vi har rast för tillfället.
Har fått nya kompisar sedan skolstarten, känns skoj!

Haha, var på UG i Vindeln igår, undrar hur många "ofta det är du?! jag kände inte igen dig,," jag fick höra! Många i alla fall.

Jag har inget speciellt att skriva faktiskt, tänkte bara att det var ett tag sedan.
Just nu leker i alla fall livet, det leker riktigt bra.
Ha det gott!

RSS 2.0